Beltéri tűzvédelem

Kültéri tűzvédelem

Gáz elosztás

Gáz üzem

Gáz szállítás

Szennyvíz összegyűjtés

Szennyvízelvezetés

Szennyvíztisztítás

Vízelosztás

Víztermelés

Vízszállítás

Üdvözöljük az AVK-nál

Az AVK globális piacvezető a tolózárak és tűzcsapok piacán. Az AVK tolózárak a létfontosságú infrastrukturális rendszerek részét képezik, amelyek magukba foglalják az ivóvízellátás, szennyvíztisztítás, földgáz ellátás, távhőrendszerek és villamos energia hálózatok, valamint a tűzvédelmi rendszerek hibátlan és rendeltetésszerű működését. AVK tűzcsapokat kültéri tűzvédelmi rendszereknél használják az ipari területek,valamint azok környezetének és nagy épületek védelmére, valamint a tűzoltók a tűzoltáshoz lakóközösségeinkben. Célunk olyan termékek kifejlesztése, amelyek most és a jövőben is különbséget tesznek majd például a vízveszteség döntő problémájának megoldásában és nem utolsósorban olyan ötletek, amelyek hosszú távon a legköltséghatékonyabb megoldást kínálják partnereink számára. 

Az AVK International A/S az AVK csoport tagja, egy magántulajdonban lévő dán vállalat, amely több mint 4800 embert foglalkoztat világszerte. Az AVK International A/S-nél többek között tolózárakat és azok tartozékait gyártjuk, valamint a többi AVK gyárunk széles termékpalettájának köszönhetően képesek vagyunk kiváló minőségű termékek széles választékát kínálni a földrajzi régiónk, Európa, közép-ázsiai és kaukázusi országok és Észak-Afrika piacai számára.

AVK International A/S Skovby, Dánia

Gyors kiszállítás 13000 m2-es elosztóközponttal

250

Az AVK International A/S mintegy 250 főt foglalkoztat

4

3 gyár és elosztó központ Galtenben, DK

+40

Európa minden országát ellátjuk

Jelentés

AVK fenntarthatósági jelentés 2021/2022

Videó

Nézzen körül az egységeinkben

Ismerkedjen meg az AVK International-el a gyárbemutató videofilmünkön keresztül,amely bemutatja a megközelítésünket a következetesen magas minőségről

Árlista letöltése

Árlista 2023