AVK International A/S új tanúsítvánnyal rendelkezik az ISO 45001 szerint a munkahelyi egészségvédelmi és biztonságirányítási rendszerek szabványnak megfelelően

A Det Norske Veritas GL által 2020 március elején végzett háromnapos ellenőrzés során az AVK International A/S sikeresen teljesítette az OHSAS 18001-ről az ISO 45001-re való áttérést. Az ellenőrzés szabálytalanság nélkül valósult meg.

Minden AVK alkalmazott motivált és elkötelezett amellett, hogy azonosítsa saját fejlődési területeit az üzleti és környezeti hozzáállása érdekében. Nem csak a saját gyártóvállalataink tevékenységeire és folyamataira összpontosítunk, hanem beszállítóink viselkedésére és üzleti modelljeire is. Termelésünkben a modern gyártóberendezések, valamint a biztonságos és egészséges munkakörnyezet részesül előnyben.

Törődünk a környezettel és a fenntartható megoldásokkal, és büszkék vagyunk arra, hogy számos olyan tanúsítványt szereztünk, amelyek bizonyítják globális vezetőként való megbízhatóságunkat, amikor a fenntartható megoldások világszerte történő létrehozásáról van szó:

  • ISO 9001 - minőségirányítás
  • ISO 29001 – minőségirányítás az olaj- és gáziparban
  • ISO 14001 – környezetgazdálkodás
  • OHSAS 45001 - munkahelyi egészségvédelem és biztonságmenedzsment

Brosúra letöltése

Az ivóvíz-alkalmazásokhoz használt szerelvényekre vonatkozó követelmények

Ügyfeleink számára alapvető fontosságú, hogy a minőség és a biztonság dokumentálható legyen. Ez az a pont, ahol harmadik fél jóváhagyása bekapcsolódik, a szerelvény alkatrészekre és a kész szerelvényekre vonatkozó számos követelmény létrehozásával.