Az AVK elindítja a csőcsatlakozó csőpalást javító idomok forgalmazását/gyártását a nyomás alatti csövek javításához

Örömmel jelentjük be az univerzális és dedikált palástok új skáláját a csőcsatlakozók és csőpalástok javításához. A Hydro Stop,a Hydro Fast és a Hydro Smart ideális a biztonságos a javításhoz nyomás alatt. 18-01-2021

A Hydro-Cos, az AVK Group új tagja az univerzális és dedikált kapszulázó palástok széles skáláját fejlesztette ki, és teljesen testre szabott megoldásokat is kínál bármilyen szivárgáshoz.

A szabványos kapszulázó palástok fúziós epoxi bevonattal ellátott szénacélból készülnek, és a bevonatot, valamint a vízzel érintkező gumitömítéseket a WRAS is jóváhagyta. Ezeket úgy tervezték, karimás kimenet alkalmas nyomás alatti megcsapolásra és vízelvezetésre,valamint légtelenítésre a levegő felszabadítására. Az emelő szemek be vannak építve az erősítő lemezekbe. A szortiment három fő terméket tartalmaz:

Hydro Stop univerzális tokozó palást tok/cső javításhoz

A Hydro Stop univerzális tokozási palástok alkalmasak különböző csőanyagok csövek csatlakoztatására. 30 mm-es tűrést kínálnak DN450 külső csőátmérőig és 40 mm tűrést DN500-tól. A széles tolerancia nagy rugalmasságot biztosít, ha a cső OD-jét nem mérték megfelelően, és biztonságos telepítést még ovális vagy sérült csövek esetén is. A beszerelés előtt vagy után legfeljebb ±4°-os szögeltérést tesznek lehetővé.

Hydro Fast dedikált kapszulázó palástok tok/csőpalást javításhoz

A Hydro Fast kapszulázó palástok tűrése akár 10 mm a külső csőátmérőn, és egy adott csőanyagra vannak szánva. A könnyű, kompakt kialakítás ideális a törékeny anyagú csövekhez és a helyszínen korlátozott hozzáférésű helyekhez, és akár ±6°-os szögeltérést tesz lehetővé a beszerelés előtt vagy után, nagy rugalmasságot biztosítva.

Hydro Smart dedikált kapszulázó palástok kis csőátmérőkhöz

Hydro Smart dedikált kapszulázó gallért egy szerelő is tudja telepíteni, ami előnyös, ha a hely korlátozott. Nem rendelkeznek a karimás csatlakozóval, de egyébként nagyon hasonlítanak a Hydro Fast gallérokhoz. Amellett, hogy a jelentős standard tartománnyal rendelkezik, akár DN2000-ig, a palástok szállíthatóak rozsdamentes acél testtel és/vagy rozsdamentes acél kötőelemekkel, akár nagyobb nyomásra DN3000-es átmérőig, és további egyedi kialakítások is lehetségesek. További részletekért kérjük, olvassa el a betekintések oldalunkat, ahol érdekes esetekre és brosúránkra mutató linkeket talál, vagy a termékoldalakra az alábbi linkeken keresztül.

Animáció

Kapszulázó palástok

Ismerkedjen meg a kapszulázó palástok kínálatával, ismerkedjen meg a funkciókkal és az előnyökkel.