Az AVK International A/S-ről

Az AVK International A/S széles skáláját kínálja a tolózáraknak, tűzcsapoknak és-tartozékaiknak a vízellátáshoz, gázellátáshoz, szennyvízkezeléshez és tűzvédelemhez földrajzi régiónk, Európa, közép-ázsiai és kaukázusi országok és Észak-Afrika piacai számára.

A specialitásaink közé tartozik többek között a tolózárak,dupla excentritású pillangószelepek, golyós visszacsapószelepek, házifőelzárók, Supa Maxi™ kuplungok, beépítési készletek, és tűzcsapok gyártása. Gumi komponenseinket saját AVK gyárunk az AVK GUMMI A/S gyártja, mivel döntő jelentőségű, hogy tolózárjainkban, tűzcsapjainkban és ezen felül minden termékünkben a gumikomponensek a lehető legjobb minőségűek legyenek a biztonságos és a problémamentes működés biztosítása érdekében. Termékskálánkat kiegészíti több mint 20 további gyárunk Európában és természetesen további AVK gyárak szerte a világból. Ez teszi lehetővé a legszélesebb kínálatot számunkra a piacon a csúcs minőségű tolózárak,tűzcsapok és tartozékaik tekintetében.

A LEAN elvek alapján a lehető leggyorsabb átfutási idő biztosítása érdekében ésszerűsítjük a munkafolyamatokat és a zökkenőmentes megbízható áruforgalom folyamatát. Az AVK széles választékát raktározzuk 13 000 m2-es raktárunkban, raktárkezelési rendszerünk segítségével optimalizáljuk a leltárazást és a készletek kezelését. Összességében ez teszi lehetővé számunkra, hogy kiváló szállítási készséggel rendelkezzünk.

A minőségbiztosítási rendszerünk az ISO 9001 szerint igazolt, az olaj-és gáziparra vonatkozó iparág-specifikus szabványnak megfelelően. Mi több rendelkezünk a környezetgazdálkodási ISO 14001 szabvány tanúsítással, az ISO 50001 szabvány szerinti Energiagazdálkodási rendszer, valamint a munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági ISO 45001 szabvány tanúsítványával is.

Vevőink kiszolgálására helyi értékesítési szervezeteken keresztül, az AVK saját értékesítési cégein át, valamint gondosan kiválasztott forgalmazókkal történik. Ezért olyan személyre szabott megoldásokat tudunk kínálni, amelyek megfelelnek a helyi előírásoknak.

AVK International A/S körülbelül 250 ember foglalkoztat 4 helyszínen Galtenben, Dániában, és a 2021/2022 pénzügyi évben forgalma több mint 758 mio. dán korona volt.

VIDEÓ

Nézzen körül az egységeinkben

Ismerkedjen meg az AVK International-el a gyárbemutató videofilmünkön keresztül,amely bemutatja a megközelítésünket a következetesen magas minőségről