Történetünk

A helyi kis üzlettől a globális méretig

A 1941-as év során Aage Valdemar Kjær az AVK-t helyi gépüzemként hozta létre. A vállalkozás fő feladata a hűtő-és fagyasztóüzemek kompresszorainak gyártása és értékesítése volt egész Dániában.

Vezérelvei a minőség, a folytonosság és a szoros ügyfélkapcsolatok voltak. Tudta, hogy a termékek nagyon jó minőségűek voltak, és ezért képes volt kiterjedt termékgaranciát nyújtani. Ezek az irányadó elvek voltak a legfontosabb értékek, amit tovább vittem mikor 1970-ben átvettem az üzletet.

Ezek az értékek tették AVK-t egy helyi kis cégből 5 alkalmazottal a növekedés útjára, mely globálissá nőtte ki magát ma már több mint 4800 alkalmazottal világszerte.

Az Expect...AVK márka koncepció segít elérni a még nagyobb kihívásokat. Mindig többet kell elvárnunk saját magunktól is és olyan termékeket és szolgáltatásokat kell szállítanunk,melyek megfelelnek és meg is haladják partnereink elvárásait. Ezért azt gondolom, hogy világszerte minden alkalmazottunk mindent megtesz annak érdekében,hogy megvalósítsa ezeket a célokat.

Ezen elveknek és a múltbéli kapcsolatoknak kell a jövőben is a bázisunkat alkotniuk. Ily módon az AVK a jövőben is mindig a legbiztosabb választás lesz.

Niels Aage Kjær
Tulajdonos-VEZÉRIGAZGATÓ

A helyi kis cég nemzetközivé válik

Az AVK története Aage Valdemar Kjær-el kezdődik, aki megnyitja a helyi gépgyártó üzletet, akinek kezdőbetűit ma már a világ minden táján megtalálható tolózárjaink, tűzcsapjaink és minden egyéb termékünk hordozza. 1970-ben, az ő fia, Niels A. Kjær fejleszti ki az első tolózárat és a termelés ezek gyártásával kezdődik.

Az 1970-es évek során a kereslet gyorsan emelkedik, a termékeket pedig Norvégiába, Svédországba, Finnországba, Hollandiába, Németországba, Ausztriába, Svájcba, Olaszországba és az Egyesült Királyságba exportálják. Saját gumikomponens gyártást indít az AVK GUMMI A/S Dániában.

Az 1990-es évek végén gyárakat és értékesítési cégeket vásároltak többek között Franciaországban, Hollandiában és Dél-Afrikában és új értékesítési cégeket alapítottak Hongkongban, Lengyelországban és a Fülöp-szigeteken. Az AVK most is exportál Szaúd-Arábiába, a távol-keletre, Franciaországba, Belgiumba, Spanyolországba, Portugáliába, Magyarországra, Kanadába, Dél-Afrikába, Latin-Amerikába, Ausztráliába, a Balti Államokba, Izraelbe, Görögországba, Horvátországba, Szlovéniára, a Cseh Köztársaságba.

1941

Az AVK Maskinfabrik A/S-t Aage Valdemar Kjær alapította Galten-ben.

1970s

Saját gumikomponens gyártást indít az AVK GUMMI A/S Dániában. Egy gyárat alapít az Egyesült Királyságban és értékesítési cégeket Dániában és Hollandiában.

1980s

Tolózár gyárakat Dániában, az Egyesült Államokban és Szaúd-Arábiában. További gyárat szerzett Dániában, és megalapította az AVK Tooling A/S-t, és a Flonidan Gas Division A/S-t Dániában. Értékesítési cégeket alapítottak az Egyesült Királyságban és Norvégiában.

1990s

Gyárakat alapítottak Lengyelországban és Ausztráliában, valamint cégeket vásárolt fel az Egyesült Királyságban, Hollandiában és Franciaországban. Értékesítési cégeket alapították Belgiumban, Franciaországban, Spanyolországban, Dél-Afrikában, Hong Kong, Lengyelország és a Fülöp-szigeteken. Licencszerződések készültek.

Az AVK globális céggé alakult

10 évvel az ezredforduló előtt az export Oroszország, Fehéroroszország, Ukrajna, Kambodzsa, Kazahsztán, Koszovó, Bosznia-Hercegovina és Törökország számára is kiterjed. Cégeket vásároltak Dániában, Svédországban, Németországban, Svájcban, Hollandiában, a Cseh Köztársaságban, Olaszországban, az Egyesült Királyságban, Brazíliában és Indiában, beleértve egy japán vállalatban szerzett részesedést.

A következő években, és egészen a mai napig, a nagy beruházások és akvizíciók is egyre nagyobb hangsúlyt kaptak és kapnak Németországban, Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Brazíliában, Dél-Afrikában és az Egyesült Arab Emírségekben.

Töltse le az idővonal részletes változatát

2000s

Gyárat alapítunk Kínában. Nagy akvizíciók Dániában, Németországban, Hollandiában, a Cseh Köztársaságban, az Egyesült Királyságban, Svájcban, Malajziában és Japánban. Értékesítési cégeket alapítottunk Svédországban, Németországban, Olaszországban, Brazíliában, Kínában és Indiában.

2010s

Gyárakat alapítottunk Indiában, Kazahsztánban és Brazíliában, és AVK Advanced Castings letelepedett Kínában. Nagy akvizíciók Németországban, az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Olaszországban, Ausztráliában, Dél-Afrikában, Brazíliában és az Egyesült Arab Emirátusokban.

2022

A csoport most több mint 4800 elkötelezett munkavállalóval és több mint 100 céggel rendelkezik.

>>

Teljes hangsúly a még intelligensebb, hatékonyabb és fenntarthatóbb megoldások kifejlesztésében.