Új tolózárak Supa Maxi™ vég / PE véggel – két nagyszerű megoldás kombinációja!

Örömmel mutatjuk be új tolózár-kínálatunkat, ahol két nagyszerű AVK "csatlakozási megoldás" kombinálódik. A Supa Maxi™ univerzális húzásbiztos-csatlakozóvége bármilyen csőanyaghoz csatlakozik, és a PE csővége lehetővé teszi a PE csővezetékekbe történő közvetlen hegesztést. 08-11-2021

Főbb jellemzők

Maga a szelep a híres AVK tolózár kialakítású, egyedülálló ék- és korrózióvédelemmel. Olvassa el a teljes életciklus költség előnyeit.

A Supa Maxi™ univerzális húzásbiztos-csatlakozóvég a szabadalmaztatott SupaGrip™ tömítő rendszerrel rendelkezik, rugalmas konzollal, amely kiváló tömítettséget és szakítószilárdságot biztosít minden csőméreten és anyagon. Ezenkívül könnyű telepítéssel rendelkezik, és nincs szükség a csavarok, a kiváló minőségű anyagok és még sok más újbóli meghúzására. Olvasson el mindent a Supa Maxi™ dizájnról és annak előnyeiről.

A PE csővége olyan erős tolózár/ cső csatlakozást kínál, mint maga a cső, szabványos PE csövekkel. Olvassa el a teljesen hegesztett PE csőrendszer és az egyedülálló AVK kialakítás minden előnyét.

Az új sorozat 638-as tolózárak állnak rendelkezésre a DN80-300 mérettartományban. Kérjük, kattintson az alábbi linkekre további részletekért.

  • 638/00-116 Supa Maxi™ vége X fekete/kék SDR11 PE100 csővég, PN16
  • 638/00-126 Supa Maxi™ vége X fekete/kék SDR17 PE100 csővég, PN10

BROSÚRA LETÖLTÉSE

Tolózárak PE végekkel

Ismerje meg a PE végű tolózár használatának előnyeit, és ismerkedjen meg széles választékunkkal.

ANIMÁCIÓ

Tolózárak PE végekkel

Animáció, amely bemutatja a PE végű tolózárak alkalmazását és előnyeit.