Új teleszkópos beépítési készletek törészónával

A törési zóna megakadályozza a szelep és a hosszabbítóorsó sérülését, ha működés közben túl nagy nyomatékot alkalmaznak. 09-10-2022

Örömmel mutatjuk be új teleszkópos szárhosszabbító orsóinkat a kulcsadapterben lévő törési zónával. A törési zóna megakadályozza a szelep és a hosszabbítóorsó sérülését, ha működés közben túl nagy nyomatékot alkalmaznak.

Ilyen esetekben a „törő“anya eltörik, és könnyen kicserélhető. Eközben a hosszabbító orsó továbbra is működtethető egy 20-as dugókulccsal. Kérjük, tekintse meg a funkció animációját.

A kulcsadapter két részből áll - magából a kulcsadapterből és egy felső kulcsból -, a kettő között pedig egy ECO BRASS DZR CW724R-ből készült “törő“anya található. Mindhárom alkatrész egy-egy dugókulcsos csavarral van összeszerelve.

A törőanya a szelep méretétől függően különböző nyomatéktartományokban törik. Tartalékalkatrész-készletek állnak rendelkezésre, amelyek egy „törő“anyából és egy tartalék dugókulcsból áll, amelyek egy imbuszkulcs segítségével felszerelhetők. További részletekért kérjük, olvassa el az alábbi linkeken található adatlapokat és szerelési utasításokat.

Teleszkópos hosszabbító orsók DN40-400-as tolózárakhoz, törési zónával AVK sorozat 04/F-011
Teleszkópos hosszabbító orsók DN450-600-as tolózárakhoz, törési zónával AVK sorozat 04/F-017

Minden hosszabbító orsónkat a könnyű használatra terveztük, olyan jellemzőkkel, amelyek biztosítják a könnyű felszerelést és a hossz könnyű beállítását a helyszínen. Kérjük, nézze meg hogyan, az orsó animációnkban. A szelepek könnyű működtetését a szárhosszabbítók alsó burkolatai biztosítják, amelyek védik a szelepszárakat a szennyeződésektől, és lehetővé teszik a szabad forgást - valamint az orsók magas, egyenletes és tartós minősége.

Kérjük, tekintse meg a betekintés oldalunkat, ahol további információkat és részletes áttekintést talál az orsók széles választékáról.

Termék előnyök

AVK beépítési készletek szelepekhez - könnyű használni, könnyű megbízni bennük!

A orsó hosszabbítók a föld alá vagy fölé telepített szelepek működéséhez való hozzáférésre szolgálnak olyan helyeken, ahol a szelepek nem könnyen hozzáférhetőek. Az AVK orsó hosszabbítók könnyen kezelhetők és korrózióálló anyagokból készülnek a teljesen automatizált, korszerű gyártóberendezéseken az egyenletes és tartós minőség biztosítása érdekében.

Animáció

Új teleszkópos beépítési készletek törészónával

Örömmel mutatjuk be új teleszkópos szárhosszabbító orsóinkat a kulcsadapterben lévő törési zónával. A törési zóna megakadályozza a szelep károsodását, ha túl nagy nyomatékot alkalmaznak.